Hemförsäljning av snygga och prisvärda smycken för alla

Gillar du att vara ute och träffa trevliga människor? Att använda och prata om härliga produkter som gör folk glada? Vill du ge dig själv en extra inkomst?

Vill du sälja underbara, prisvärda smycken och tjäna extra pengar så kan det här vara något för dig.

Försäljningen sker via hemförsäljning och det enda du behöver investera är din tid och ditt engagemang. Förtjänsten är alltid minst 30% av den totala försäljningen men kan bli mycket större om du har möjlighet att engagera dig lite mer.

Bestäm själv när du vill arbeta och träffa en massa nya, trevliga människor genom smycketräffarna. Det kostar inget att sätta igång och inga meriter behövs. Du kommer att sälja produkter som alla älskar och som nästan säljer sig själv.

Vi lånar ut en visningskollektion som du visar upp för dina kunder och sedan tar beställning från. Fyra kollektioner lanseras per år så du har alltid något nytt att visa upp för dina kunder. Som grund för försäljningen finns dessutom en baskollektion av smycken som är klassiska, tidslösa och fungerar året runt. Våra smycken kan kombineras på många olika sätt och alla kan hitta sina favoriter.

Vi hjälper dig att komma igång och ger råd och tips för bra försäljning. Hos dagochnatt får du personligt säljstöd och du har alltid en prövotid för att se om detta är något för dig.

För mer information skicka oss ett mail på info@dagochnatt.se

 

Sales