Hemförsäljning av snygga och prisvärda smycken för alla

Gillar du att vara ute och träffa trevliga människor? Att använda och prata om härliga produkter som gör folk glada? Vill du ge dig själv en extra inkomst?

Vill du sälja underbara, prisvärda smycken och tjäna extra pengar så kan det här vara något för dig.

Försäljningen sker via hemförsäljning och förtjänsten är alltid minst 40% av den totala försäljningen men kan bli mycket större om du har möjlighet att engagera dig lite mer.

Bestäm själv när du vill arbeta och träffa en massa nya, trevliga människor genom smycketräffarna. Du bestämmer själv vilka smycken du vill sälja så att du kan rikta dem att passa just din kundgrupp. Kollektionen som du sätter ihop och visar upp räknas av först efter 6 månader och du har under denna tid möjlighet att komma upp i rabatter som gör att du behåller smyckena gratis. Att sälja är lätt då du kommer att sälja produkter som alla älskar och som nästan säljer sig själv. Våra smycken kan kombineras på många olika sätt och alla kan hitta sina favoriter.

Vi hjälper dig att komma igång och ger råd och tips för bra försäljning. Hos dagochnatt får du personligt säljstöd och du har alltid en prövotid för att se om detta är något för dig.

För mer information skicka oss ett mail på info@dagochnatt.se

 

Sales